Wednesday 7 January 2015

...DOUČOVÁNÍ Z INTERNETU...

Nevím,zda toto téma bude někoho z vás zajímat,každopádně bych se s vámi ráda podělila o docela nemilý zážitek...
Já osobně nepatřím mezi talenty na matematiku a fyziku,a protože v této chvilí -hlavně- matematice absolutně nerozumím.(říká vám něco stereometrie?...Ne?...Pche! O nic nepřicházíte věřte mi,dá se bez toho normálně žít!! ;D ) No a tak jsem si řekla,že už to prostě takhle dál nejde a že potřebuji doučování.A tak jsem začala hledat na internetu a našla jsem jednu slečnu,která údajně má vystudovanou vysokou školu a kurz pedagogiky a napsala jsem jí,že jsem tedy v docela pěkné šlamastice,co se matematiky týče.Ona mi druhý den na to odepsala,že se určitě telefonicky můžeme dohodnout,a tak se také stalo.
Dohodly jsme se na 5.1. v pondělí - slečna mi ještě 2.1. napsala sms,zda to platí,což na mě zapůsobilo samozřejmě kladným dojmem a hned jsem si říkala: ,,Tak to bude určitě zodpovědná a všechno bude super a třeba už konečně příjdu té zatracené matematice na kloub!" ...Jenže...radovala jsem se bohužel předčasně..
Slečna mi v pondělí půl hodiny před domluvenou hodinou napsala,že si zvrtla kotník a že jestli se chci dohodnout na jindy..Docela mě to zarazilo,ale pak jsem se řekla: ,,To se přece může stát,obzvlášť v takovém sychravém počasí." Dohodly jsme se tedy na středu.Ale! Jakmile měla přijít,tak asi 45 minut před začátkem mi zase napsala sms,že je ještě v práci a že to nestíhá,tak jestli bych mohla v pátek..To už jsem se ale vážně naštvala a napsala jsem jí sms,na kterou neodpověděla - podotýkám,že jsem jí nenapsala nic nevhodného,jen to,zda bych to nějak mohla zařídit a přijet,popřípadě,že bych já přijela za ní.Po nějaké době jsem jí dvakrát volala a nezvedala mi to...
Takže jsem si řekla: ,,A dost! " ...a kontaktovala jsem jinou slečnu/paní,se kterou jsem se dohodla..doufejme,že už to klapne a žádný podvod to nebude.Jdu tam v pátek,tak mi prosím držte palečky :).

Víte,pointa je v tom,že se člověk snaží,aby si vylepšil známky,a proto si tedy hledá někoho,kdo by mu pomohl dané látce porozumět a takhle se mu všechno vyplácí..Je to hrozné ti dnešní lidé..

A co vaše zkuženosti z doučováním? Máte nějaké?
Budu ráda,když se o své zkušenosti podělíte v komentářích ;) .
xoxo ♥

3 comments:

  1. Kochana masz świetny blog ! ♥
    Jestem u Ciebie chyba po raz pierwszy prawda? Ale na pewno nie ostatni :*
    zapraszam do mnie ;)

    ReplyDelete
  2. I do teach people spanish and english and I try my best ;) xoxo

    ReplyDelete
  3. Budem ti držať palce! Hádam táto sa už nebude neustále vyhovárať a s tým doučovaním ti vážne pomôže :)

    ReplyDelete