Wednesday 15 July 2015

REVIEW: Gabriella Salvete MATTE EFFECT

,,Chtělo by to něco kosmetického", řekla jsem si při lakování nehtů těmito matnými zázraky od Gabrielly Salvete.
Myslím si,že článků týkajících se mě samotné už bylo až přespříliš a je načase zabývat se také tím,o čem mě vlastně baví psát nejvíc a tím je sekce ,,Beauty and make-up".
Chápu,a sama až moc dobře vím,že make-up není to nejdůležitější v životě a že je toho mnohem víc,oč v životě jde,ale tento blog je pro mne takovým odreagováním,mým malým tajným světem,ve němž se opravdu nechci zabývat osobními pocity a trápeními...stejně zjisťuji,že mi to nijak nepomáhá,ani mě to nenaplňuje,když Vám o tom sem píši a jak tak vidím,i Vás samotné to nijak moc nebere.
Takže konec melancholie a návrat zpět ke kosmetice a módě,jak tomu již bylo dřív! :)
Myslím si,že toho povídání by už na úvod stačilo a nyní bych moc ráda přešla k jádru a vlastně tématu tohoto příspěvku.
* * *
Jsou prázdniny a pro jejich začátek volím návštěvy mých blízkých...
Při návštěvě v Čechách jsem zavítala do místní drogérie Teta,kde měly ve slevě tuto koleci matných laků na nehty.Byly za 45 Kč a já jsem si od tam odnesla hned dva odstíny - světle růžový (BABY 04) a bílý (BIANCO 01) .
- já osobně fandím té růžové :D -


Tato nová matná řada je opravdu matná! - bože,jak geniálně stylistická věta!
Když jsem si poprvé těmito laky nehty nalakovala,téměř v několika sekundách byly absolutně matné a skoro suché.Samozřejmě jsem testovala i jejich výdrž a musím říct,že i tak je přímo skvělá!
Vydržely mi v původním stavu cca. 5 dnů a myslím si,že by daly i delší dobu,kdybych s nimi například neumývala nádobí a neuklízela.
Jen snad jediná malá trošku negativní připomínka je,že nestačí jen jedna vrstva,já jsem dávala asi tři.
Takže za sebe Vám je mohu vřele doporučit a pokud je vyzkoušíte,určitě mi napište,jak jste s nimi spokojení :) .



 xoxo ConfiVera ♥
 

2 comments:

  1. Túto značku kozmetiky osobne mám moc ráda. Síce laky som od tejto značky nemala ale vždy ma lákali. Tieto konkrétne vyzerajú skvelo. Prosím dala by si tú fotku ako vyzerajú na nechtách.

    ReplyDelete
  2. Pořád kolem nich chodím, ale vždycky je tam nechám, protože mám matný top coat a říkám si, že k tomu už nepotřebuju matný laky.. Ale třeba neodolám :))

    ReplyDelete